30 oktober 2018 Congres Gezonde School

26 juni 2018

Werken aan een gezonde leefstijl op school is en blijft een populair onderwerp. Elke school zet zich hiervoor in, maar hoe maakt je de juiste keuzes? Reserveer dinsdag 30 oktober in uw agenda en laat je inspireren tijdens de eerste editie van het Congres Gezonde School in Doorn!

30 oktober 2018 Congres Gezonde School

Programma

Bijna 1.300 scholen mogen zich inmiddels Gezonde School noemen, maar wat betekent dit in de praktijk? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe betrekt je ouders, leerlingen en studenten? De keuze is reuze; het aanbod van leuke activiteiten groeit met de dag. Wat zet nu echt zoden aan de dijk? Het motto van het eerste congres Gezonde School is dan ook: ‘Laat je inspireren’. Tijdens het congres wordt een gevarieerd programma aangeboden met prikkelende lezingen, interactieve discussies en workshops, inspirerende praktijkvoorbeelden, ontmoetingen en gesprekken.

Meer informatie leest u op de website van Gezonde School.

Voor wie?

Het congres Gezonde School is interessant voor iedereen die in, op of rond de school werkt aan een gezonde leefstijl voor leerlingen en studenten (po, vo en mbo). Zowel Gezonde Scholen als scholen die (nog) geen Gezonde School zijn, kunnen zich laten inspireren.

Waar?

Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn. Van 9.30 - 16.30 uur.

Onderwijsagenda SBGL

De PO-Raad, VO-raad en MBO Raad hebben de handen ineengeslagen voor een groter en beter sport-, bewegen- en gezonde leefstijlaanbod in en rondom po-, v(s)o- en mbo-scholen. Lees meer over de Onderwijsagenda Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl.

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail