Dulon College weerhoudt ROC Rijn IJssel van dubbelslag

22 februari 2018

Voor het tweede jaar op rij heeft Doetinchem de Gelderse voorronde van het zaalvoetbalkampioenschap voor ROC’s mogen organiseren. Wederom was de SaZa Topsporthal in Doetinchem het strijdtoneel voor deze wedstrijden.

Dulon College weerhoudt ROC Rijn IJssel van dubbelslag

In de ochtend stond het toernooi voor de dames op het programma, waarna in de middag
de heren het veld mochten betreden. De vijf damesteams speelden samen in één poule. Tijdens de één na laatste wedstrijd werd
duidelijk dat hierbij het damesteam van ROC Rijn IJssel er met de titel vandoor ging, zij hadden aan een gelijkspel al genoeg. Het Astrum College moest genoegen nemen met een tweede plaats.

In de middag was het de beurt aan de heren. Zij streden in twee poules, waarna kruisfinales plaatsvonden. Ook bij de heren stond het ROC Rijn IJssel in de finale. Ditmaal tegen het Dulon College. Tijdens deze spannende finale heeft het Dulon College de winst gepakt en mogen zij door naar de landelijke finale. Deze vindt plaats op woensdag 9 mei.

Het Graafschap College, opleiding Sport en Bewegen heeft gezamenlijk met Sportservice Doetinchem dit toernooi georganiseerd in het kader van Graafschap Vitaal. Graafschap Vitaal is een gezondheidsprogramma voor studenten en medewerkers van het Graafschap College.
De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en verwelkomt de ROC’s volgend jaar graag weer in de Achterhoek.

 

Onderwijsagenda SBGL

De PO-Raad, VO-raad en MBO Raad hebben de handen ineengeslagen voor een groter en beter sport-, bewegen- en gezonde leefstijlaanbod in en rondom po-, v(s)o- en mbo-scholen. Lees meer over de Onderwijsagenda Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl.

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail