Bijeenkomst: van werkstress naar #werkplezier

12 oktober 2017

Tijdens de Week van de Werkstress organiseert het programma Gezonde School, samen met het ministerie van SZW, op woensdag 15 november een bijeenkomst over werkstress. De bijeenkomst is bedoeld voor leidinggevenden van onderwijsteams, onderwijzers zelf en directeuren/HR professionals van MBO scholen.

Bijeenkomst: van werkstress naar #werkplezier

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Eén op de vijf werknemers in het onderwijs heeft burn-out klachten. Misschien herkent u dit wel bij uzelf of bij een collega. Dat het een urgent probleem is, zien we bijna dagelijks in de media terug. 

De bijeenkomst is gekoppeld aan het programma Gezonde School: een gezonde school heeft immers ook aandacht voor gezonde werknemers. We hebben het tijdens de bijeenkomst niet alleen over werkstress, maar ook over werkplezier. Met inspirerende bijdragen uit de wetenschap en goede voorbeelden uit de praktijk, gaan we op zoek naar oplossingen voor werkstress in het onderwijs. Ook geeft leiderschapscoach Edith Horsting (Leer- en Veerkracht) haar visie op dit thema. Daarnaast gaan de deelnemers aan de hand van een serious game in gesprek over werkstress. 


Datum: 15 november
Tijd: 13:30 tot 16:30
Locatie: MBO Raad, Woerden

Meld u nu aan. Deelname is gratis.

Voor vragen kunt u mailen naar

Onderwijsagenda SBGL

De PO-Raad, VO-raad en MBO Raad hebben de handen ineengeslagen voor een groter en beter sport-, bewegen- en gezonde leefstijlaanbod in en rondom po-, v(s)o- en mbo-scholen. Lees meer over de Onderwijsagenda Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl.

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

0348-75 35 00 /Stuur ons een mail