Werkconferentie Samen Gezond Vooruit op 5 oktober

04 augustus 2017

Op 5 oktober vindt de werkconferentie Samen Gezond Vooruit plaats met het thema: 'Impact meten is weten'. Werkt u aan gezondheidsbeleid op uw school? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag!

Werkconferentie Samen Gezond Vooruit op 5 oktober

Aandacht voor duurzame kwalitatieve arbeidsparticipatie door te investeren in het optimaliseren van de gezondheid en het welbevinden van alle medewerkers. Hoe stuurt u op wat echt nodig is? Waarop baseert u uw keuzes? Zet u de juiste interventies in om het beoogde effect te bereiken? En weet u wat het effect is van de gekozen investeringen? Bent u op zoek naar handvatten en inspiratie? Zorg dat u op 5 oktober aanwezig bent op de werkconferentie Samen Gezond Vooruit!

Programma
In de ochtend laat gastspreekster Jacqueline Scheidsbach van het Impact Centre Erasmus u kennismaken met het rendement denken. Met een scherpe blik van buiten en door middel van ‘impact meten en impact denken’ wakkert Jacqueline de strategische discussie aan. Het verhaal gaat niet over de vraag of het budget wel goed besteed is, maar of de juiste zaken zijn aangepakt om ergens te komen.

Met een vakpanel wordt een brug geslagen tussen het meten van impact en de toepasbaarheid ervan in de mbo-sector. Vanuit verschillende perspectieven (bestuurder, HR directie, adviseur en OR) gaat het vakpanel met elkaar en met u in gesprek over denken, doen en meten vanuit impact.

Nieuw dit jaar is de methode van Action Learning. In werkateliers gaat u doelgericht aan de slag om het beleid in uw organisatie door te lichten en meters te maken. Dit doet u onder leiding van experts die het mbo kennen, maar ook inspiratie van buiten meenemen. Het gehele programma vindt u op de website van SOM.

Aanmelden
Bent u werkzaam in het mbo op facilitair gebied, HRM, OR, sport- of als Arbo coördinator die op een of andere wijze gezondheidsbeleid uitvoert? Meld u dan nu aan met één of meerdere collega’s voor deze gratis werkconferentie.

Meer informatie
De werkconferentie Samen Gezond Vooruit wordt georganiseerd door SOM en programma Gezonde School. Volg de ontwikkelingen op de website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met het congresbureau, .

 

Onderwijsagenda SBGL

De PO-Raad, VO-raad en MBO Raad hebben de handen ineengeslagen voor een groter en beter sport-, bewegen- en gezonde leefstijlaanbod in en rondom po-, v(s)o- en mbo-scholen. Lees meer over de Onderwijsagenda Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl.

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail