NK floorball (multi-event)

NK floorball (multi-event)

Datum: 17 mei 2017 Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Zwolle
Organisatoren: Landstede en Deltion College
Inschrijfgeld: E75,- per team

Landstede en het Deltion College organiseren op 17 mei een multi-event met de volgende NK's: veldvoetbal, tafeltennis, floorball, judo, squash, streetball, volleyball, karate, dance en korfbal.

Floorball is wereldwijd en ook in Nederland sterk in opkomst. Floorball is een laagdrempelige sport en daardoor uitermate geschikt voor het onderwijs, buurtsportwerk en speciale doelgroepen. Steeds meer mbo-opleidingen nemen floorball op in hun programma. Dit NK is een uitgelezen kans om nader kennis te maken met deze sport en jouw vaardigheid te testen. Net als afgelopen keer wordt er een All star team gekozen dat een demowedstrijd speelt tegen spelers die op hoog niveau spelen. Er is geen aparte heren- en damespoule; we spelen met gemengde teams. 

De laatste jaren is het NK in populariteit flink gestegen en we streven er naar om zoveel mogelijk scholen mee te laten doen. Hierdoor is het maximale aantal teams per opleiding dat deel kan nemen vastgesteld op twee. Mocht dit nog veranderen dan worden de opleidingen hiervan op de hoogte gesteld. 

Inschrijven kan via deze aanmeldlink.

Meer infomatie

Jeffrey Bosch:

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

0348-75 35 00 /Stuur ons een mail