NK korfbal (multi-event)

NK korfbal (multi-event)

Datum: 16 mei 2018 Tijd: 10:00 - 16:00

Plaats: Zwolle, Stadionplein 25 (voetbalvereniging Be Quick ’28)
Organisator: Deltion College (in samenwerking met Landstede)
Inschrijfgeld: €85,- per team

Algemene informatie
Het NK Korfbal (onderdeel van het Multi-event Zwolle) vindt plaats op woensdag 16 mei 2018. De uitvoering van editie 2017 was erg geslaagd. Dit toernooi vond plaats op natuurgras. Voor veel spelers was dit erg wennen omdat bijna alle verenigingen tegenwoordig spelen op kunstgras. Komend jaar zal er bij goed weer wederom worden gespeeld op natuurgras. Mocht er een week voor het NK slecht weer worden voorspeld dan zal het toernooi plaats vinden op (voetbal) kunstgras. In 2018 reken we wederom op de medewerking van de aangemelde teams. Op de 16e van mei zal op de velden naast het PEC Zwolle stadion worden gestreden om de titel Nederlands Kampioen Korfbal onder mbo studenten. Met medewerking van KNKV-scheidsrechters zullen de wedstrijden in goede banen worden geleid en staat niets een sportief en gezellig toernooi in de weg.

Teams en spelregels
Teams die deel willen nemen zullen moeten bestaan uit minimaal 8 studenten waarvan minimaal 4 dames en 4 heren. Daarbij maken we gebruik van de spelregels van het KNKV zonder schotklok. Verdere regels zullen worden genoemd in het programma boekje.

Multi-Event Zwolle
Landstede Groep en het Deltion College organiseren op 16 mei een multi-event met de volgende NK's: veldvoetbal (heren), volleybal, streetball, tafeltennis, floorball, judo, karate, dance en korfbal. Op de dag zelf zal het startschot voor het multi-event worden gegeven door middel van een spetterende openingsact.

Inschrijven kan via deze aanmeldlink.

Meer informatie

Rick Wessel: of 06-40400570

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail