NK dance (multi-event)

NK dance (multi-event)

Datum: 17 mei 2017 Tijd: 10:00 - 16:00

Want to battle?
Het NK dance bestaat uit verschillende onderdelen: hiphop en modern/jazz. Studenten kunnen zich voor meerdere onderdelen opgeven. In beide categorieën kunnen ze als solist meedoen of als team (twee personen of meer). Alle deelnemers starten met een choreografie als warming-up, die aangeleerd wordt door een (bekende) danser.

  • Hiphop solo: een student krijgt hiervoor twee keer één minuut de tijd om zijn/haar freestyle hiphop te laten zien in een battle tegen een andere danser.
  • Hiphop team: het team bestaat uit minimaal twee en maximaal acht personen. Het team heeft een dans(mix) voorbereid van +/- 2 minuten die het voor de jury danst.
  • Modern/jazz solo: een student bereidt een solo voor van +/- 1,5 minuut op eigen muziek die hij/zij voor een vakkundige jury danst.
  • Modern/jazz team: het team bestaat uit minimaal twee en maximaal acht personen. Het team heeft een dans(mix) voorbereid van +/- 2 minuten die het voor de jury danst.

Inschrijfgeld: E10,0 per persoon

Landstede en het Deltion College organiseren op 17 mei een multi-event met de volgende NK's: veldvoetbal, tafeltennis, floorball, judo, squash, streetball, volleyball, karate, dance en korfbal.

Inschrijven kan via deze aanmeldlink.

Meer informatie
Sharon Veltink:

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

0348-75 35 00 /Stuur ons een mail