NK beachvolleybal (multi-event)

NK beachvolleybal (multi-event)

Datum: 23 mei 2019 Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: CIOS, sportcentrum Valkenhuizen
Inschrijfgeld: €12,50 per persoon

Het NK beachvolleybal is onderdeel van een multi-event dat voor de achtste keer plaats vindt op het CIOS in Arnhem. Locatie is sportcentrum Valkenhuizen. Deze locatie heeft onder meer een zwembad, vier voetbalvelden, vier handbalvelden, een atletiekbaan, en acht beachvolleybalvelden op één terrein en is daarom dus ideaal voor grote evenementen.
Dit jaar vinden tijdens dit multi-event de volgende NK ’s plaats: NK MBO Beachvolleybal, NK MBO Atletiek, NK MBO Handbal, NK MBO Dames Voetbal en het NK MBO Zwemmen. We verwachten meer dan 600 deelnemers, dus geef je snel op.

Beachvolleybal
Het NK beachvolleybal is een prestatief toernooi voor alle studenten die affiniteit hebben met volleybal of beachvolleybal. Er wordt gespeeld in tweetallen. Studenten kunnen deelnemen in de damesklasse of de herenklasse.

Voor wie is het?
Dit NK is voor iedereen die ingeschreven staat bij een mbo-opleiding. Omdat beachsporten steeds populairder worden verwachten wij veel deelnemers.  
De dag wordt gestart met een gezamenlijke opening en een spetterende dansact. Daarna beginnen de toernooien, elk op hun eigen locatie. Tussen de middag verzorgen wij een kleine lunch voor alle deelnemers en begeleiders.

Meer weten? Bekijk onze aftermovie om te zien hoe deze dag eruit ziet.  

Wij hopen dat je er dit jaar (weer) bij bent! Schrijf je nu in via de aanmeldlink

Meer informatie
Jasper Schoenaker

06-36559240

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail