NK streetball (multi-event)

NK streetball (multi-event)

Datum: 16 mei 2018 Tijd: 10:00 - 16:00

Plaats: Zwolle, Hogeland 10 (Landstede Sportcentrum)
Organisator: Landstede Groep (in samenwerking met het Deltion College)
Inschrijfgeld: €85,- per team

Algemene informatie
Het NK Streetball (onderdeel van het Multi-event Zwolle) vindt plaats op woensdag 16 mei 2018.  Het toernooi vindt plaats op een ‘indoor street’ die zorgt voor dynamisch, snel en spectaculair spel. Deze ‘indoor street’ bevindt zich op het centercourt van het Landstede Sportcentrum, normaliter de thuishaven van Landstede Basketbal, een team dat uitkomt in de Eredivisie. De ambiance in het Landstede Sportcentrum ademt ‘streetball op de 16e in mei. Landstede Groep zal namelijk zorgen voor een fantastisch toernooi waar deelnemers niet alleen strijden om de titel Nederlands Kampioen Streetball onder mbo studenten, maar waar deelnemers tevens het NK mbo Volleybal kunnen aanschouwen en kunnen deelnemen aan verschillende side-events die georganiseerd zijn in samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond (NBB).

Team en spelregels
Teams die deel willen nemen zullen mogen bestaan uit 3, maar liever uit 4 studenten aangezien het beschikken over één wissel handig is. Het streven is minimaal 16 teams te laten deelnemen aan dit toernooi. Kijk voor informatie betreffende spelregels even op de website van NBB.

Multi-Event Zwolle
Landstede Groep en het Deltion College organiseren op 16 mei een multi-event met de volgende NK's: veldvoetbal (heren), volleybal, streetball, tafeltennis, floorball, judo, karate en dance. Op de dag zelf zal het startschot voor het multi-event worden gegeven door middel van een spetterende openingsact.

Impressie
Bekijk hier de aftermovie van editie 2017 zodat je een toffe indruk krijgt van het NK mbo.

Inschrijven
Inschrijven voor het NK Streetball is tot 16 april 2018 mogelijk via het inschrijfformulier.

Meer informatie
Jordy Lugtenberg: of 088 – 850 8645

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail