NK veldvoetbal dames (multi-event)

NK veldvoetbal dames (multi-event)

Datum: 23 mei 2019 Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: CIOS, sportcentrum Valkenhuizen
Inschrijfgeld: €85,- per team

Het NK mbo veldvoetbal is onderdeel van een multi-event dat voor de achtste keer plaats vindt op het CIOS in Arnhem. Locatie is sportcentrum Valkenhuizen. Deze locatie heeft onder meer een zwembad, vier voetbalvelden, vier handbalvelden, een atletiekbaan, en acht beachvolleybalvelden op één terrein en is daarom dus ideaal voor grote evenementen.
Dit jaar vinden tijdens dit multi-event de volgende NK ’s plaats: NK MBO Beachvolleybal, NK MBO Atletiek, NK MBO Handbal, NK MBO Dames Voetbal en het NK MBO Zwemmen. We verwachten meer dan 600 deelnemers, dus geef je snel op.

Veldvoetbal voor dames
Het NK mbo veldvoetbal voor dames is inmiddels een vast NK op de agenda van veel scholen. Vele dameselftallen kunnen de sportieve strijd met elkaar aangaan. Wie verovert dit jaar de wisselbeker? 

Voor wie is het?
Alle vrouwelijke studenten die aangesloten zijn bij een mbo-opleiding en affiniteit hebben met voetbal kunnen zich aanmelden bij hun eigen opleiding. Vervolgens kan een school maximaal twee teams aanmelden. Er kunnen maximaal zestien teams mee doen aan dit toernooi. Het streven is om zestien verschillende scholen deel te laten nemen. Mocht het zo zijn dat één mbo-school twee teams opgeeft en nog vijftien andere scholen zich aanmelden, dan vervalt het tweede team dat is opgegeven. Mocht dat niet het geval zijn mag een school gewoon deelnemen met twee elftallen.

De dag wordt gestart met een gezamenlijke opening en een spetterende dansact. Daarna beginnen de toernooien, elk op hun eigen locatie. Tussen de middag verzorgen wij een kleine lunch voor alle deelnemers en begeleiders.

Meer weten? 
Bekijk ook onze aftermovie om te zien hoe deze dag eruit ziet.
Wij hopen dat je er dit jaar (weer) bij bent! Schrijf je nu in via het inschrijfformulier.

Meer informatie
Robin van Casteren
 
06- 14639383

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail