NK volleybal (multi-event)

NK volleybal (multi-event)

Datum: 16 mei 2018 Tijd: 10:00 - 16:00

Plaats: Zwolle, Hogeland 10 (Landstede Sportcentrum)
Organisator: Landstede Groep (in samenwerking met het Deltion College)
Inschrijfgeld: €85,- per team

Algemene informatie
Het NK Volleybal (onderdeel van het Multi-event Zwolle) vindt plaats op woensdag 16 mei 2018. We hopen op net zo’n geslaagde editie als in 2017. Op zes velden zal gedurende de dag worden gestreden om de titel Nederlands Kampioen Volleybal onder mbo studenten in zowel een dames- als herenpoule. Met medewerking van NEVOBO-scheidsrechters zullen de wedstrijden in goede banen worden geleid en staat niets een spetterend toernooi in de weg. Naast dat deelnemende studenten strijden om de titel, kunnen studenten het NK MBO Streetball live volgen en deelnemen aan verschillende side-events zoals de JoinVolleybalTour, Allemaal ingrediënten voor een fantastisch NK!

Teams en spelregels
Teams die deel willen nemen zullen moeten bestaan uit minimaal 7 en maximaal 10 studenten aangezien het beschikken over één wissel een vereiste is. Aan het NK Volleybal kunnen maximaal 16 damesteams en maximaal 10 herenteams deelnemen. Wees er snel bij want vol is vol. Kijk voor informatie betreffende spelregels even op de website van NEVOBO. 

Multi-Event Zwolle
Landstede Groep en het Deltion College organiseren op 16 mei een multi-event met de volgende NK's: veldvoetbal (heren), volleybal, streetball, tafeltennis, floorball, judo, karate en dance. Op de dag zelf zal het startschot voor het multi-event worden gegeven door middel van een spetterende openingsact.

Impressie
Bekijk hier de aftermovie 2017 zodat je een toffe indruk krijgt van het NK volleybal.

Inschrijven
Inschrijven voor het NK MBO Volleybal is tot 16 april 2018 mogelijk via het inschrijfformulier.

Fotowedstrijd
Bekijk hier de video met uitleg over de fotowedstrijd! 

Meer informatie
Jordy Lugtenberg: of 088 – 850 8645

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

0348-75 35 00 /Stuur ons een mail