NK volleybal (multi-event)

NK volleybal (multi-event)

Datum: 22 mei 2019 Tijd: 10:00 - 16:00

Plaats: Zwolle, Hogeland 10 (Landstede Sportcentrum)
Organisator: Landstede Groep (in samenwerking met het Deltion College)
Inschrijfgeld: €85,- per team

Algemene informatie
Het NK Volleybal (onderdeel van het Multi Event Zwolle) vindt plaats op woensdag 22 mei 2019. Waar in 2018 nog maximaal 16 damesteams en 10 herenteams konden deelnemen kunnen er tijdens editie 2019 maximaal 20 damesteams en 15 herenteams deelnemen. Op minimaal zeven velden zal gedurende de dag worden gestreden om de titel Nederlands Kampioen Volleybal onder mbo studenten in zowel een dames- als herenpoule. Met medewerking van NEVOBO-scheidsrechters zullen de wedstrijden in goede banen worden geleid en staat niets een spetterend toernooi in de weg. Naast dat deelnemende studenten strijden om de titel, zal er door middel van een side-event een extra dimensie worden toegevoegd aan het NK.

Teams en spelregels
Teams die deel willen nemen zullen moeten bestaan uit minimaal 7 en maximaal 12 studenten aangezien het beschikken over één wissel een vereiste is. Het streven is tussen de 12 en 20 damesteams en tussen de 8 en 15 herenteams te verwelkomen in het Theater van de Sport, oftewel het Landstede Sportcentrum. Een school kan zich met zoveel mogelijk teams opgeven. Het streven is echter om zoveel mogelijk verschillende scholen te laten deelnemen. Mocht het zo zijn dat één mbo-onderwijsinstelling twee (of meer) teams opgeeft en om die reden mbo-scholen die nog niet deelnemen aan het toernooi niet kunnen deelnemen, dan vervalt het tweede (of derde, vierde, etc.) team dat is opgegeven van de desbetreffende mbo-instelling. Mocht dat niet het geval zijn mag een school gewoon deelnemen met de opgegeven teams.

Multi-Event Zwolle
Landstede Groep en het Deltion College organiseren op 22 mei een Multi Event met de volgende NK's: volleybal, veldvoetbal (heren), tafeltennis, floorball, judo, karate en dance. Op de dag zelf zal het startschot voor het multi-event worden gegeven door middel van een spetterende openingsact in het Landstede Sportcentrum.

Impressie
Bekijk de aftermovie van editie 2018 zodat je een toffe indruk krijgt van het NK en het Multi Event Zwolle.

Inschrijven
Inschrijven voor het NK MBO Volleybal is tot 22 april 2019 mogelijk via het inschrijfformulier

Meer informatie
Jordy Lugtenberg:

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail